Säilyvätkö asiakirjani, jos perun tilaukseni?

Asiakirjasi tallennetaan turvallisesti tietokantaamme, joten jos päätät peruuttaa tilauksesi, tiedostosi ovat edelleen tallessa. Jos sinun on joskus tulevaisuudessa päivitettävä CV:täsi, voit helposti kirjautua sisään ja aktivoida tilauksesi uudelleen, jolloin pääset käsiksi asiakirjoihisi.

Huomaa, että jos pyydät meitä poistamaan kaikki tietosi, poistamme ne järjestelmästämme, eikä asiakirjojesi käyttö ole enää mahdollista.